Продукти:
- 300 гр свинско месо
- 1 стрък праз
- 2 скилидки чесън
- около 100 гр кафяви печурки
- 2 кубчета топено сирене
- олио
- черен пипер
За гарнитурата:
- фиде
- 1/4 стрък праз
- 1/4 не голяма зелка
- 1 скилидка чесън
- олио
- соев сос
Приготвяне:
В добре сгорещеното олио запържвам праза, чесана и добавям гъбите добре почистени и нарязани на ивички. След като омекнат зеленчуците добавям месото нарязано на ивички или кубчета. Овкусявам с черен пипер и сол. Към края на приготвянето добавям топеното сирене и разбърквам добре докато се разтопи. Отделям от огъня.
Ястието сервирам като поставя на дъното на чинията от гарнитурата и залея със соса от месо и топено сирене.
Няма коментари:
Публикуване на коментар